Кетеринг

Нашиот сервис за кетеринг нуди достава на омилените јадења до вашите забави, работни места

НАЈВКУСНОТО Е КАЈ НАС

нека твојата забава биде наша грижа

Оставете ги гурманските работи на нас, за вашите најмили моменти

Изберете ги највкусните јадења од нашата широка понуда

ШТО НУДИМЕ

Бесплатна достава

Бесплатна достава до вашите настани

Кетеринг

Голем избор на храна

Готвени јадења за вработени
Достава на готвени јадења до работни места
Кетеринг за забави

Кетеринг храна за вашите забави

Учество на настани

Секогаш присутни на најважните настани

Мени по желба

Направете си свое мени по желба

КОНТАКТ ЗА КЕТЕРИНГ

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?
ее последний блог