Популарно

Ново

Пикантно/луто

Вегетаријанско

Price range:

Show:
Sort By:
Багет со врат

Состојки: врат, кашкавал, марула, домат, краставица, домашен мајонез

140ден
Багет со печеница

Состoјки: печеница, кашкавал, марула, домат, краставица, домашен мајонез

130ден
Багет со шунка

Состојки: шунка, кашкавал, марула, домат, краставица, домашен мајонез.

120ден
Веган багет

Состoјки: хумус, марула, домат, краставица, маслинка

130ден
Вегетаријански багет

Состојки: кашкавал, сирење, марула, домат, краставица, пиперка, маслинка, домашен мајонез

130ден
Со кулен

Состојки: кулен, кашкавал, марула, домат, краставица, домашен мајонез

130ден