Популарно

Ново

Пикантно/луто

Вегетаријанско

Price range:

Show:
Sort By:
Пилешка пастрмалија екстра

Состојки: пилешко месо, кашкавал, свежи печурки, сусам

180ден250ден
Пилешка пастрмалија Ројал екстра

Состојки: пилешко месо, сенф, кашкавал, сланина, кисели краставички

200ден280ден
Пилешка пастрмалија чиста

Состојки: пилешко месо

150ден200ден
Свинска пастрмалија екстра

Состојки: свинско месо, кашкавал, свежи печурки, сусам

160ден220ден
Свинска пастрмалија Ројал екстра

Состојки: свинско месо, јајце, свежа пиперка, кашкавал

180ден240ден
Свинска пастрмалија чиста

Состојки: тесто, свинско месо

130ден170ден