Популарно

Ново

Пикантно/луто

Вегетаријанско

Price range:

Show:
Sort By:
Вегетаријано врап

Состојки: хумус, мешан зеленчук, печурки, лимон, маслинки

140ден
Врап со телешко месо

Состојки: телешко мечено со доматен сос, кашкавал, салата

160ден
Гиро врап

Состојки: домашна гиро пита, пилешко, ѕаѕики, домат, кромид, помфрит

180ден
Пеперони врап

Состојки: кулен, кашкавал, доматен сос

140ден
Пилешки врап

Состојки: пилешко месо, зелена салата, кашкавал, прелив

160ден
Туна врап

Состојки: туна, зелена салата, кашкавал, прелив

160ден