Популарно

Ново

Пикантно/луто

Вегетаријанско

Price range:

Show:
Sort By:
Beef бургер

Состојки: домашно лепче, говедска плескавица, кашкавал, кромид, домат, марула, домашем сос, помфрит

150ден
Blue cheese бургер

Состојки: домашно лепче, говедска плескавица, горгонзола, кромид, печурки, кајмак, помфрит

200ден
Double Royal бургер

Состојки: домашно лепче, 2 плескавици, кашкавал, сланина, кисели краставички, марула, кромид, бургер сос

280ден
Pulled beef бургер

Состојки: лепче, телешки мускул, печурки, кромид, кашкавал, салата, помфрит

200ден
Pulled pork бургер

Состојки: домашно лепче, мариниран свински бут, BBQ сос, кашкавал, комбинирана зелка со домашен дресинг, помфрит

180ден
Royal бургер

Состојки: домашно лепче, плескавица, кашкавал, сланина, кисели краставички, марула, домашен мајонез, кечап, помфрит

150ден
Royal криспи чикен бургер

Состојки: домашно лепче, крцкаво пилешко, кашкавал, сланина, марула, домат, домашне мајонез, помфрит

150ден
Ultimate burger

Состојки: домашно лепче, говедска плескавица, јајце, кашкавал, сланина, домат, кисели краставички, мајонез, помфрит

210ден
Ичев сендвич

Состојки: пица лепче, кашкавал, сирење, марула, домат, краставица, маслинка, пиперка, домашен мајонез, пофрит

150ден
Криспи чикен бургер

Состојки : домашно лепче, крцкаво пилешко, марула, домат, домашен мајонез, помфрит

130ден
Македонски колбас бургер

Состојки: домашно лепче, македонски колбас, кисели краставички, сенф, помфрит

130ден
Пица бургер

Состојки: пица тесто, кашкавал, плескавица, кајмак, кисели краставички, сенф, домашен мајонез, кечап, помфрит

200ден

Loading...

No more items available